nomnom Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Dostałem bardzo dobrą ofertę na zakup Orbea Orca, z tym że ja raczej jestem casualowym niż jakimś semi pro, albo amatorem z ambicjami A wiem że to jest rower raczej kategorii wyścigowej, czy w ogóle ma sens kupno tego typu roweru dla kogoś kto pewnie wpakuje tam oponkę 32mm, i raczej zostawi wszystkie podkładki żeby nie było za agresywnie Jaka jest wasza opinia na ten temat ? Czy lepiej jednak szukać czegoś z kategorii endurance a roweru pokroju orca czy ultimate sobie odpuścić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Geometria roweru to nie tylko wysokość główki ramy. Poszukaj czegoś co charakterem pasuje do twoich potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Nawet jak dobra okazja, to lepiej kupić coś co odpowiada twoim preferencją niż rzeźbić, ani to nie będzie praktyczne, ani nie będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi