Vasyl Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Cześć wszystkim. Zdecydowałem się zamówić mój pierwszy rower mtb O mnie: Waga: 96 kg Wzrost: ~173 cm *** Przeznaczony do miasta i do rekreacji (co jeszcze jest możliwe przy takim budżecie :)) Szukam jak to mówią zdrowego środka. Rower w budżecie od 3000 do 3200 zł max. Wybrałem już kilka rowerów, chciałbym uzyskać rekomendacje od bardziej doświadczonych kolegów - MTB ROMET Mustang M6 wersja 2 - centrumrowerowe (Rozmiar koła: 29" Rozmiar ramy: 21") - 2999 zł ; - MTB Rockrider EXPL 540 29" - decathlon (Rozmiar: L ) - 3199 zł; - Kross Level 5.0 29 Deore M5100 AIR (Rozmiar: M ) - 2925 zł; Dodatkowo mam: - Kross Esprit 5.1 29 Shimano XT (~3000zł) - za mało opinie w internecie - tańszy - ROCK MACHINE Torrent 30-29 za 2399 zł Będę kupował w Polsce, bo nie chcę walczyć z zagranicznymi sklepami. Będę brał na raty 0% Jestem zaintersowany waszymi podpowiedziami i z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo850 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Rockrider będzie bezkonkurencyjny z tych propozycji. Przymierz się w sklepie czy M czy L. Inna sprawa czy do miasta i do rekreacji MTB to jest adekwatny wybór - ma sens tylko jeżeli jako "rekreację" traktujesz jazdę po lesie (mam na myśli jazdę terenową, a nie drogą pożarową w lesie). Rower górski jak sama nazwa wskazuje potrzebuje również wzniesień w jakiejś postaci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi