wazon1985 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Mam pytanie o amortyzator ze zdjęcia czyli Manitou Splice ,czy to jest amortyzator powietrzny dobrze rozumiem? Szykuje sobie mocnego elektryka i martwia mnie trochę te hamulce sole , można to czymś zastąpic ? Amortyzator tez zmienię jeśli ten kiepski. Rower Kellys Wandal , stary ale porządną rama i osprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia To jest amor ze sprężyną stalową wspomaganą powietrzem - taka hybryda. Hamulce są firmy Hayes i ta firma robiła dobre hamulce, ale to stare jest - ważne w jakim stanie. Hamulec bez problemu zastąpisz jakimś mocnym modelem współczesnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wazon1985 Napisano 17 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia A dałbyś jakiś model hamulca kompromis między ceną a jakością? Mam krosa evado 7.0 i tam chyba inne mocowanie jest, nie poziomo tylko pionowo chyba że się myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 7 godzin temu, wazon1985 napisał: Szykuje sobie mocnego elektryka Pochwal się jak mocnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wazon1985 Napisano 18 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2000watt. Taki w miarę 😁wiadomo są i 3500watt ale taki mi nie potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wazon1985 Napisano 19 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Istnieje adapter żeby zamontować na tył te moje Deorki ? Przód chodzi pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia https://allegro.pl/listing?string=adapter is pm&ev_campaign_id=17967208976&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwrIixBhBbEiwACEqDJedk8nSNZ1_UCrHf5R8IJnGryP3Oz0yxeOXWPRxpE3m_hoFnpUiyfRoCzrgQAvD_BwE&utm_campaign=_uzsd_sport_rowery-akc_pla_pmax&utm_medium=cpc&utm_source=google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi