wazon1985 Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia Mam pytanie o amortyzator ze zdjęcia czyli Manitou Splice ,czy to jest amortyzator powietrzny dobrze rozumiem? Szykuje sobie mocnego elektryka i martwia mnie trochę te hamulce sole , można to czymś zastąpic ? Amortyzator tez zmienię jeśli ten kiepski. Rower Kellys Wandal , stary ale porządną rama i osprzęt Cytuj
Wojcio Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia To jest amor ze sprężyną stalową wspomaganą powietrzem - taka hybryda. Hamulce są firmy Hayes i ta firma robiła dobre hamulce, ale to stare jest - ważne w jakim stanie. Hamulec bez problemu zastąpisz jakimś mocnym modelem współczesnym. Cytuj
wazon1985 Napisano 17 Kwietnia Autor Napisano 17 Kwietnia A dałbyś jakiś model hamulca kompromis między ceną a jakością? Mam krosa evado 7.0 i tam chyba inne mocowanie jest, nie poziomo tylko pionowo chyba że się myle Cytuj
chudzinki Napisano 17 Kwietnia Napisano 17 Kwietnia 7 godzin temu, wazon1985 napisał: Szykuje sobie mocnego elektryka Pochwal się jak mocnego... Cytuj
wazon1985 Napisano 18 Kwietnia Autor Napisano 18 Kwietnia 2000watt. Taki w miarę 😁wiadomo są i 3500watt ale taki mi nie potrzebny Cytuj
wazon1985 Napisano 19 Kwietnia Autor Napisano 19 Kwietnia Istnieje adapter żeby zamontować na tył te moje Deorki ? Przód chodzi pięknie Cytuj
marcin_ostrów Napisano 19 Kwietnia Napisano 19 Kwietnia https://allegro.pl/listing?string=adapter is pm&ev_campaign_id=17967208976&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwrIixBhBbEiwACEqDJedk8nSNZ1_UCrHf5R8IJnGryP3Oz0yxeOXWPRxpE3m_hoFnpUiyfRoCzrgQAvD_BwE&utm_campaign=_uzsd_sport_rowery-akc_pla_pmax&utm_medium=cpc&utm_source=google Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi