Kuba95 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Z kalkulatora berd: https://berdspokes.com/pages/calculator Wyszły mi długości: Przód: Lewa 275,2mm Prawa 276,7 Tył: Lewa 276,1mm Prawa 274,7 Kalkulator wydaję się być lepszy od tego od sapim np, można podać wartość erd obręczy, wymiary piasty też wziąłem dokładnie z rozpiski producenta więc jeśli kalkulator nie oszukuję to powinny wyjść dobre długości. Mogę wziąć szprychy 274mm i 276mm? (Czy lepiej dobrać też 275mm? ) Nyple chcę dać alu 14mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia sprawdź sobie jeszcze w innych kalkulatorach i porównaj czy podają podobne wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia kalkulator DTSwiss pokazuje jakie masz konkretnie kupić (poza obliczoną długością) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi