Lubaxd Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Potrzebuje wymienić suport w rowerze Unibike Fusion z 2012 roku jedyne informacje jakie znalazłem na temat suportu to "Suport: TH / 7420ST/ ŁOŻYSKA MASZYNOWE" jednak nic mi to nie mówi... Pytanie 1. Jaką długość powinien posiadać suport do tego modelu? Pytanie 2. Jaki model wybrać ? Pytanie 3. Czy zamiast suportu na korbę mogę wstawić tam Hollowtech 2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 1. taka długosć jak jest fabrycznie, najlepiej wykręcić stary i odczytac z niego parametry czyli długosć osi np. 120mm i szerokość 68 lub 73. Jak nieczytelne to po wykręceniu suportu zmierzyć szerokość mufy suportu i długość osi suportu. 2. np shimano, 3. bez wymiany mechanizmu korbowego to nie, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi