kusztom Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Potrzebuje schemat jak poskładać kasetę cs-m7100 chodzi o kolejność przekladek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Proszę bardzo: https://si.shimano.com/pl/ev/CS-M7100-4598 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusztom Napisano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Coś mi tu nie pasuje u mnie są tylko 2 te podkaldki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Nr 8 to ta grubsza, nr 7 to ta cieńsza. Nr 11 jest przyklejona, Nr 2 zatrzaśnięta na nakrętce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusztom Napisano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Ok dzięki chyba się zgadza chyba są wszystkie jutro sprawdzę pewnie nie widziałem ich po są przyklejone albo zatrzaśnięte 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusztom Napisano 17 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Jeszcze jedno pytanie gdzie można kupić podkładkę ta pod nakretke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Występuje chyba w komplecie z nakrętką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi