3dmat Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Witam, Sprzedaję mojego koga Miyata ładny kolor niebieski metalic, zakupionego w 2023 w holandi od pierwszego właściciela na stronie aukcyjnej ( mam screeny z zakupu), trochę tam nim pojeździłem na siłownie w godzinach po pracy i przywiozłem go do polski po skończeniu pracy tam. Model nie wiem 2006 prawdopodobnie- doinwestowany. Napęd Shimano XT Stan roweru, sprawny. Koła proste, opony tylko nie ten sam model, na przodzie i tyle. Przerzutki przerzucają bardzo dobrze, piasty sprawne płynne, tak samo korba/ suport. Do wymiany przednie klocki hamulcowe w zacisku ( patrzyłem na allegro 35 zł plus wysyłka)- z takim kupiłem go i w sumie hamowałem tylko tyłem, bo tak jeździłem po mieście. Pedały -, z takim go kupiłem, sam w spd nie śmigałem. Sprzedaję, bo tak w mieście mam inny swój rower, a ten został kupiony tylko na dojazdy. Specyfikacja: - rama: alu 7005 Koga - widelec: Rock shock duke xc - kierownica: Ritchey Comp - przerzutka tylna: Shimano Deore XT - przerzutka przednia: Shimano Deore XT - korba: Shimano Deore XT - kaseta: prawdopodobnie XT - koła: Mavic i Deore - opony: Schwalbe i CST - manetki: Shimano XT - hamulce: Magura Louise - siodełko: Selle italia - sztyca: Ritchey wcs - pedały shimano Nie mogłem znaleźć rozmiarów ramy, zrobiłem rysunek z wymiarami plus minus 5 mm. Myślę, że taki rower na takim osprzęcie naprawde warto tym bardziej wszystko sprawne nic nie zniszczone. Cena: 2300zł. Zdjęcia nie odwierciedlają roweru. Kontakt na email 3dmat3@gmail.com. Możliwa wysyłka pobraniowa/ po wpłaceniu na przesyłkę. lokalizacja zach-pom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dmat Napisano 18 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Nowa cena 1899 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dmat Napisano 23 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Ktoś zainteresowany ? jakaś proponowana kwota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dmat Napisano 30 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia https://allegro.pl/oferta/rower-mtb-koga-miyata-rower-gorski-rama-20-cali-xt-shimano-ritchey-osprzet-15566131184 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Października Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi