Krzysztof8839 Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Cześć ogólnie to mam taki problem że nie wiem jaka jest dokładna grubość obręczy dartmoor shark ponieważ standardowa grubość to 2 lub 3mm ale za kija nie mogę tego zmierzyć w internecie również szukałem i nikt nie podaje takich informacji może ktoś z was ma taką obręcz lub ogarnia jakie tam są wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Tu masz komplet informacji potrzebnych do zalecenia koła: https://dartmoor-bikes.com/hardware/rims/shark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Obręcz Dartmoor Shark 26" | rowerowy.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi