Ireneuszz Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Poszukuję licznika rowerowego do amatorskiej jazdy w budżecie do 250zł. Nie mam wymagań co do wygórowanych pomiarów. Zależy mi na podstawowych wartościach tz. prędkość, przebyty dystans, czas jazdy etc. Mile widziane eksportowanie trasy np. do stravy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Gdybym teraz był przed takim zakupem to tylko i wyłącznie IGPSPORT BSC100s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ireneuszz Napisano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia warto dokupić do niego osobny czujnik prędkości czy raczej zbędny wydatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowe_lowe Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia (edytowane) Witam sprawdź sobie np. VÖGEL VL6 w świetnej cenie to licznik z dużym, podświetlanym ekranem. Produkt oferuje takie funkcje, jak pomiar prędkości jazdy, ilość przejechanych kilometrów, liczba spalonych kalorii czy prędkość średnia. Łącznie sprzęt może pochwalić się aż 15 różnymi funkcjami pracy. Edytowane 16 Kwietnia przez rowerowe_lowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 1 godzinę temu, Ireneuszz napisał: warto dokupić do niego osobny czujnik prędkości czy raczej zbędny wydatek? Do lasu bym kupił, na szosę nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ireneuszz Napisano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia dokładnie tak, potrzebuję do szosy endurance licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia (edytowane) Do 250zł. kupisz BSC200 z nawigacją po śladzie i to w miarę bogaty zestaw z uchwytem, etui i szkiełkiem na ekran https://pl.aliexpress.com/item/1005006573660476.html Z kodem FUES03 wychodzi ok ~230 zł. 9 dniowa dostawa więc szybko powinien przyjść. Edytowane 16 Kwietnia przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ireneuszz Napisano 16 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia a jak działa taka nawigacja po śladzie? od wersji BSC100 różni się tylko tym czy coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia (edytowane) BSC200 ma więcej i w pełni konfigurowalne ekrany z danymi, wsparcie dla DI2/eTap, powiadomienia dźwiękowe i pewnie jeszcze trochę tego jest wejdź sobie w highlights i porównaj https://www.igpsport.com/bsc100s https://www.igpsport.com/bsc200 Co do nawigacji tu masz trochę opisane https://velonews.pl/posts/7577-nawigacja-za-cztery-skrzynki-piwa-bsc200-z-igpsport Edytowane 16 Kwietnia przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmaliSigma Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Czesc, moze mi ktos doradzic? Mam Licznik Sigma 12.12sts. Niedawno przestal mierzyc mi predkosc. Licznik normalnie wybudza sie, ale predkosc miga i caly czas pokazuje 0,0km/h. Czy to kwestia zepsutego czujnika kadencji czy cos innego? Jesli tak to oplaca sie wymienic czy dolozyc i kupic po prostu nowy licznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietrash Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Najpierw sprawdziłbym baterie w czujniku oraz czy nie jest za daleko od magnesu, mógł się trochę przesunąć. Ewentualnie sprawdź czy licznik jest dobrze wsunięty w uchwyt, miałem taką sytuację że sigma nie pokazywała prędkości gdyż nie była umieszczona w uchwycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi