mattpl Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia (edytowane) Hej, ostatnio rozglądam się za nowym rowerem na DI2, w oko wpadła mi w sumie Sensa na 105 di2, ale niestety brak w niej kokpitu na czym w sumie mi zależy, budżet założyłem w okolicy 13-14k i niestety nowych rowerów z di2 i kokpitem brak 😕 W związku z tym faktem zastanawiam się nad swapem napędu do obecnej ramy (Romet huragan disc) i ogarnięcie kokpitu co powinno wyjść znacznie taniej. Główne pytanie to w którą wersję di2 wejść optymalnie i czy np. taka ultegra di2 np. 8070 będzie kompatybilna np z zaciskami od 105 r7000. Jeśli tak to wówczas pozostają klamki, przerzutka tył + przod, okablowanie, bateria. Blaty, korba i kaseta od r7000 Czy taka zmiana ma ogólnie sens? Czy jednak zwiększyć budżet i szukać już na di2 Edytowane 15 Kwietnia przez mattpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi