Cyfral Napisano 15 Kwietnia 2024 Napisano 15 Kwietnia 2024 (edytowane) Cześć, rozważam zakup roweru, ale nie znam się na tym i potrzebuje porady. Znalazłem model Trek Marlin 5, opinie są bardzo różne od negatywnych po bardzo pozytywne, i ciężko mi ocenić, czy jest wart swojej ceny. https://sklep-naszosie.pl/produkt/rower-trek-marlin-5-2023-lithium-grey/ Mam 180 cm wzrostu, ważę 97 kg, potrzebuje roweru dla codziennego dojazdu do pracy, czasem do wycieczek głównie po lasach i ciężej dostępnych miejsc. Droga 40% asfalt/ścieżki rowerowe 60% wymagająca droga w lesie, mogę mieć stary odruch zeskakiwania rowerem z krawężnika lub z górki. Nie wiem, czy to ma znaczenie, ale napiszę, że zamierzam przechowywać rower cały rok na dworze w etui, które teoretycznie ma zagwarantować niedostawanie się wilgoci do środka. Mógłby ktoś napisać, czy poleca Trek Marlin 5? Czy, to jest rower na wiele lat? Edytowane 15 Kwietnia 2024 przez Cyfral Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi