crossman Napisano 14 Kwietnia 2024 Napisano 14 Kwietnia 2024 Mam pomiar mocy Favero assioma Duo i garmina edge 840, do tej pory wszystko działało super ale nagle przestało.... mianowicie garmin nie czyta pomiaru, czyta i wyświetla kadencję ale moc jest 0. Usunąłem czujniki i połączyłem ponownie, zresetowałem całego garmina i wszystko od nowa ustawiłem - tez nic to nie dało. Co z tym zrobić? Ostatnio podłączyłem garmina do kompa i coś tam pobierał, może to to.... macie pomysł o co chodzi? Z góry dziękuję za wszelki sugestie Pozdro Cytuj
dfq Napisano 14 Kwietnia 2024 Napisano 14 Kwietnia 2024 (edytowane) Assioma naładowana ?, mruga jak kręcisz ? Moze masz pomiar mocy w trybie travel mode ? Edytowane 14 Kwietnia 2024 przez dfq Cytuj
crossman Napisano 14 Kwietnia 2024 Autor Napisano 14 Kwietnia 2024 Niestety, jest naładowana i nie jest w trybie travel🤷♂️ Cytuj
dfq Napisano 14 Kwietnia 2024 Napisano 14 Kwietnia 2024 masz jakies inne urządzenie z którym możesz sparować te Assiomy ? (zegarek, laptop ) Cytuj
crossman Napisano 14 Kwietnia 2024 Autor Napisano 14 Kwietnia 2024 Tak mam, zegarek garmina i edge 1000 i z każdym urządzeniem było tak samo..... ale chyba odkryłem o co chodzi. W pomieszczeniu mam drugi rower z pomiarem Ronde i jak obydwa są blisko siebie to prawdopodobnie się zakłócają, udało mi się połączyć gdy robiłem to 15 m dalej czyli poza zasięgiem Ronde. Chociaz z drugiej strony nie wiem jak to możliwe bo Ronde był uśpiony gdy wcześniej łączyłem z assiomą..... tak czy siak assioma działa, przynajmniej na razie. Także dzięki, mam nadzieję, że pomoc nie będzie już potrzebna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi