kodaoliwier Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Witam wszystkich, Mam 17 lat, ważę 55kg i mierzę 177,5 cm. Poszukuję roweru (najlepiej górski [MTB]). Co do powierzchni, po jakich operuję, to jest to głównie gravel, asfalt, drogi szutrowe oraz lasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcina Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia To może lepiej rower cross-owy? MTB w ciągu ostatniej dekady mocno się wyspecjalizowały pod jazdę typowo MTB, przez co na gravel/asfalt/drogi szutrowe trochę zamulają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Zdecydowanie cross, albo fitness. Nawet ze sztywnym widelcem, ale lekki i szybki Coś jak Marin DSX1. MTB warto kupić jak teren jest mocno terenowy - kamienisty, korzeniasty. Ewentualnie jak masz chęć na jakieś skakanie, terenowe zjazdy. Za 7 to nawet kupisz fajnego gravela z karbonowym widelcem, napędem 1x i jak się postarasz, to hydraulicznymi hamulcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exudio Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia A nawet za 7 z lekkim hakiem mogę sprzedać gravela full karbon Rondo Ruut CF2 z 2019 roku, który wpasowałby się idealnie w Twoje oczekiwania, natomiast z moimi zupełnie się rozminął w kontekście posiadania dziecka i potrzeby montażu fotelika. Rower kupiłem jako nowy w 2020 roku, przejechałem nim raptem około 1000km, jestem pierwszym właścicielem. W razie czego odezwij się, zdjęcia są dostępne tutaj https://www.olx.pl/d/oferta/rondo-ruut-cf2-gravel-full-karbon-rozmiar-m-mozliwa-zamiana-CID767-IDYYL3d.html?bs=olx_pro_listing&isPreviewActive=0&sliderIndex=7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzes2035 Napisano 15 Kwietnia Udostępnij Napisano 15 Kwietnia polecanie chisela za 3.2.1.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi