rzymo Napisano 13 Kwietnia Udostępnij Napisano 13 Kwietnia (edytowane) Za bardzo nie lubię się rozpisywać, więc TLDR: zimą była próba kradzieży, co nieco zniszczone, itp. Nie mam serca do odbudowywania roweru, do tego dosyć poważna kontuzja nadgarstka, przesiadam się na 29" z amortyzacją, typowy 'góral do XC'. Jestem pierwszym właścicielem, mam paragon zakupu, książeczki, itp. Kellys Soot 30: - rama w rozmiarze M - widelec full-carbon - stery fabryczne poszły precz (najtańsze kulki), wleciały dedykowane od Force na alu miskach i łożyskach ACB (dedykowane, bo Kellys wymyślił sobie miski 55, a nie 56mm) - oś przód 12x100, oś tył 12x142 mm - hamulce TRP Spyre-C, mechaniczne, dwa tłoczki ruchome, adaptery pod tarcze 160mm przód i tył - klamkomanetki Tiagra ST-4700, lewa bez bebechów do zmian biegów (uszkodzenie), więc 1x10 - Tiaga 4700 = nietypowy uciąg linki = obsługa RD-R4700, ale poza tym normalnie działają jedenastki, np. Ultegra RD-RX812 z kasetą 11-46T / 10sp - lekka korba Shimano FC-CX70 172.5mm (Hollowtech2), z chińczykowym blatem 38T i łożyskami 6805/2RS (razem do kupy ~740g, bez suportu ~645g) - kierownica Accent Execute Road 440mm (lekka flara, ~465 na dole), mostek 100mm, owijka Pro Sport Control - sztyca 300mm + zacisk 30.9 (fabryczne Kellys) - rama w jednym miejscu ma skazę lakieru, może wyglądać jak pęknięcie, stąd preferowany odbiór osobisty Moja propozycja - 1500zł za całość (mogę dorzucić używany łańcuch i kasetę 11-36/10sp, jakieś 1800km przebiegu). Bardzo preferowany odbiór osobisty, żeby zobaczyć cały sprzęt co i jak (Gdynia, ew. całe Trójmiasto i okolice, dojadę). Za stówkę mogę dorzucić koło przód Shimano WH-RX31 (~860g) - obręcz wewnętrznie 17mm, więc mało, ale jest sprawne koło, praktycznie bez przebiegu, oś 12x100mm. Za drugą stówkę mogę dorzucić koło tył, do poskładania (całość ~1050g), obręcz 23mm, piasta na czterech maszynówkach (łożyska wyciśnięte, mam nowe do wsadzenia), bębenek alu, oś alu 12x142mm. Edytowane 13 Kwietnia przez rzymo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 13 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia https://allegrolokalnie.pl/oferta/kellys-soot-30-niekompletny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Października Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi