olakk_ Napisano 13 Kwietnia Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Cześć, Potrzebuję zmienić amortyzator w moim rowerze Dartmoor Sparrow Mullet ponieważ fabrycznie jest uszkodzony, poniżej parametry obecnych sterów i amortyzatora: WIDELEC: X-Fusion Mig Air RC 29", Boost, skok 130mm, oś 15mm, tapered STERY: Dartmoor Blink OEM Pytanie moje brzmi czy te amortyzatory poniżej będą parametrami pasować do roweru? Komentarze typu "szajs, kup lepszy" nie wchodzą w grę, potrzebuje tylko informacji czy wszystko będzie "wymiarowo" pasować abym nie kupiła na daremno :D (jestem kobietą, więc bierzcie poprawkę) 😁 https://www.centrumrowerowe.pl/amortyzator-rowerowy-rock-shox-recon-silver-rl-solo-air-pd22676/ https://www.centrumrowerowe.pl/amortyzator-rowerowy-rock-shox-judy-silver-tk-pd21253/?v_Id=170248 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 13 Kwietnia Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Recon pasuje, judy się nie nadaje. No i na własne życzenie nie chcesz przestrogi więc na tym zakińczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olakk_ Napisano 13 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Dzięki za pomoc A Judy czemu się nie nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 13 Kwietnia Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Judy jest bardzo delikatnym uginaczem do ścieżkowca potrzebne coś pokroju pike/revelation. Ten recon też ma zbyt chude nóżki ale z dwojga złego jest lepszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 13 Kwietnia Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Obydwa mają stosunkowo delikatną powłoke górnych goleni, którą łatwo jest zarysować. Ja bym dozbierał 500 zł i zapolował na Yariega, Revelationa lub Bombera Z2 z wyprzedazy. Przynajmniej miałabyś amortyzator o sensownej wytrzymałości i sztywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi