mike78 Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia czesc mam obecnie crossa, chcę czegos lzejszego , nie chcę gravela (bo baranek) ani mtb dowieidzialem się o istnieniu rowerow fitness np. merida speeder - czy znacie alternatywy ? To czego oczekuję: naped 2x10 lub 11 waga ok 10kg hydrauliczne hamulce mozlwiosc montazu bagaznika (otwory w ramie) - najlepiej uniwersalnego a nie wymyslow producenta manetki i osprzet- tylko Shimano, i fajnie jakby byly z grupy deore a nie tiagra.. wiem jak deore działa i nie potrzebuję wynalazków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia Cytat i fajnie jakby byly z grupy deore a nie tiagra.. Fitness to rower "szosowy" więc osprzęt ma szosowy a nie mtb https://www.centrumrowerowe.pl/rower-fitness-felt-verza-speed-20-pd38838/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi