siara_nh Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia Cześć, panowie właśnie składam zamówienie na nowe opony bezdętkowe ocebnie mam oryginalne opony w Giant Rome 1 - tam są opony z połączonymi dętkami i tak się zastanawiam nad kilkoma sprawami ( nigdy tego jeszcze nie robiłem ) jakie wentyle kupic ( moje mają ok 6mm szerokości ) znalazłem na necie coś takiego https://www.decathlon.pl/p/zestaw-2-zaworow-stozkowych-z-o-ring-do-obreczy-tubeless/_/R-p-348650?mc=8817242&cd=20161967989&ad=&kd=&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=pl_t-perf_ct-pmax_ts-gen_f-cv_o-roas_xx-dkt3&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwt-OwBhBnEiwAgwzrUqnpsa-3w88gLoa43jAYAL4Wwavmv__26_ndBnBjQIo2XVFsSNL2YBoCUmMQAvD_BwE szerokośc mojej felgi to 26mm ( z zewnatrz ) czy takie wentyle moga byc jak powyżej ? oraz czy musze dać nową taśmę tam już jakaś taśma jest ( te"stare" opony były oryginalnie zalane mleczkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi