Negreanu10 Napisano 11 Kwietnia 2024 Napisano 11 Kwietnia 2024 (edytowane) Cześć wszystkim! Noszę się z zamiarem zakupu pierwszego Gravela i już z początkiem maja chciałbym nim zrobić pierwsze 500-600km. Wiem, że rower będzie w 80% głównie na szosie, reszta utwardzone drogi szutrowe Ścigać się na nim nie mam zamiaru, bardziej dalsze wycieczki, być może za jakiś czas kilkudniowe wypady. Z uwagi na zbliżający się wyjazd w maju, mój pierwszy wybór- Scott Addict Gravel 30 niestety jest niedostępny więc chciałbym prosić Was o jakieś sugestie. Z rowerów dostępnych na których również siedziałem podoba mi się Cannondale Topstone Carbon 3: Cannondale Topsone Carbon 3 | Kingpin | Rower gravel GRX 2x11 (greenbike.pl) Jeszcze jeden który nieco przekracza budżet ale nie jestem pewny czy warto ;D: SPECIALIZED CRUX EXPERT FORCE AXS r. 56 | Szybkierowery.pl Mam 183 cm wzrostu. Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie Edytowane 11 Kwietnia 2024 przez Negreanu10 Cytuj
Chociemir Napisano 11 Kwietnia 2024 Napisano 11 Kwietnia 2024 "80% (...) na szosie" i rower z zawieszeniem? Po co? https://www.canyon.com/pl-pl/rower-gravel/wydajnosc/grail/cf-sl/grail-cf-sl-7/3575.html?dwvar_3575_pv_rahmenfarbe=R119_P01 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi