Dokumosa Napisano 13 Kwietnia Udostępnij Napisano 13 Kwietnia W takim razie nie pochodzą z kół r24. To były koła entry-level - takie najtańsze mięso armatnie od dt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piottro1 Napisano 13 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia (edytowane) @Dokumosa 👍😂 Już weryfikuję, takie koła: Edytowane 13 Kwietnia przez Piottro1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 13 Kwietnia Udostępnij Napisano 13 Kwietnia (edytowane) Podobno 360 czyli oem. Trzeba zdjąć bębenek , jak ratchet to na bazie 350 , jak nie to 370 https://www.mantel.com/pl/dt-swiss-r24-spline-disc-road-wheelset Edytowane 13 Kwietnia przez marcin_ostrów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia https://www.mantel.com/uk/dt-swiss-360-3-pawl-freehub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia To jest recenzja tych kół... potwierdzają zapadkowość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piottro1 Napisano 14 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Tak, widzę, dziękuję bardzo za info, sprzedawca mnie okłamał 😄, zastanawiam się czy warto kupować te piasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Jeśli masz swoją 350 na tył to tylko dokup pasujący przód przy czym nie musi być nawet DT byle na łożyskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piottro1 Napisano 14 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Tak, piastę 350 przód kupuję, będzie komplet. Myślałem o drugim zestawie kół (z innymi oponami (zdarzają mi się trasy tylko po asfalcie) i dlatego się zastanawiam nad tymi Piastami Splile, czy mógłbym je w ten sposób wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 14 Kwietnia Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Zaczaj się ba całe koła dt. Można wyrwać w naprawdę sensownych cenach. To.ma być szosa endurance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piottro1 Napisano 14 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia (edytowane) Pewnie coś takiego mogłoby wyjść przy mojej ramie (Cannondale Topstone Carbon 105) 🙂 ale grupę 105 zmieniłem prawie całą na GRX. Myślę o oponach minimum 28 dla drugiego kompletu. Edytowane 14 Kwietnia przez Piottro1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piottro1 Napisano 18 Maja Autor Udostępnij Napisano 18 Maja Panowie. Dzisiaj odebrałem zapleciony pierwszy komplet kół (ten na 350-tłach). Docelowo będzie tubless (kiedy się odważę), ale przez jakiś czas mam zamiar pojeździć jeszcze na dętkach. Zakładanie taśmy dla bezdętki nie ma teraz sensu, więc chcę zamontować opaskę pod dętkę. Obręcze szerokość wewnętrzna 24 mm (DT Swiss g540). Poproszę o poradę, jaką szerokość opaski powinienem zamontować w tej obręczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 18 Maja Udostępnij Napisano 18 Maja Taką żeby zakryła otwory + margines ze 2mm z każdej str. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piottro1 Napisano 18 Maja Autor Udostępnij Napisano 18 Maja Czyli jak dobiorę szerokość 24 mm to pewnie trochę się wciągnie na tym wgłębieniu gdzie są otwory i powinno być ok? A są jakieś patenty, żeby taśma na obręczy się nie przesuwała, podczas pompowania dętki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 18 Maja Udostępnij Napisano 18 Maja Przesunąc się może na etapie zakładania opony. Podczas pompowania będzie dociskana do obręczy. Nic się nie przesunie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piottro1 Napisano 21 Maja Autor Udostępnij Napisano 21 Maja Taśma kupiona i założona, poniżej fotka jak wyszło (lekko się wciągnęła i po bokach jest około 1 mm odstępu): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi