keltu Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Nówka nie używana z Polskiego Amazona, tym razem M/L na obwód głowy 57-60cm. 190 cebulionów. https://www.olx.pl/d/908005254/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 19 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 180 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 28 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 170 zł, cena ostateczna jak nie zejdzie przez następne kilka dni leci zwrot do sklepu więc spieszyć się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Patrzę bo dla dziecka potrzebuję - czemu go chcesz sprzedać/oddać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 29 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Miałem zamówione 2 kaski do przymiarki, tego i Abusa - Abus przyszedł jako pierwszy i tak mi się spodobał że od razu pozrywałem metki i zacząłem w nim jeździć nie czekając na tego 2. 😁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia wziąłbym go, dałbyś radę wysłać dzisiaj inpostem żeby jutro doszedł? we środę wyjeżdżam na majówkę i musiałbym do innego paczkomatu go skierować, w miejscu gdzie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 29 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Pewnie że dałbym, wyślę go w kilka minut mam do paczkomatu parę kroków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia To i tak chyba wysyłka do paczkomatu wyjazdowego będzie, bo musze młodemu głowę jednak pomierzyć, nie jestem pewien rozmiaru. Uda się dopiero wieczorem, więc jakby kask pasował to wieczorem kliknę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 9 Maja Autor Udostępnij Napisano 9 Maja Jutro nadaję zwrot więc ostatnia szansa na zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Maja Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi