Altariel Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Cześć! Szukam roweru dla prawie 7-latka, wzrost 124 cm, 22 kg, rozmiar kół 24 cale. Zależy mi na tym, żeby był możliwie lekki (waga 13-16 kg mnie przeraża), raczej uniwersalny, nie typowy góral (na co dzień jeździmy głównie po drogach utwardzonych – codzienna jazda do zerówki, ale też w weekendy ruszamy do lasu), i żeby można było dokupić (lub by były w zestawie) błotniki, bo młody jest fanem jeżdżenia po kałużach. Wiem, że woom jest najlepszy, ale nasz budżet to ok. 1200 zł, 1500 zł to jest kwota nieprzekraczalna razem z błotnikami i dostawą. Czy ktoś może coś polecić? Przysyłam pozdrowiania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo850 Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Nie ma tutaj cudów, jak ma być lekkie to kosztuje. Szukaj używanego wooma, może się uda. 24 cale do zerówki na 124 cm będzie zapewne za duże. Popatrz na marki/propozycje z tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi