grrigor Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia (edytowane) Hej, wiem, że takich tematów było mnóstwo, ale liczę na to, że pomożecie. Poszukuję swojego pierwszego roweru elektrycznego, głównie do jazdy po płaskim terenie - woj. dolnośląskie, wioski, ewentualnie okolice Milicza. Nigdy nie stawiałem na jakąś konkretną markę, raczej chodzi mi o to, żeby to był rozsądny sprzęt za rozsądne pieniądze. Może być oczywiście budżet większy, jeśli będzie to czymś uzasadnione. Powiem szczerze, że spodobały mi się elektryki z Loveleca - z domu rodzinnego mam do Czeskiego Cieszyna jakieś 50 km, więc można nawet podjechać, kupić osobiście, ale... no właśnie - jak to wygląda z ewentualnym serwisem? Czy może lepiej kupić coś z serwisem "na miejscu"? Tak jak wspomniałem, nie mam preferencji odnośnie marki, może być nawet rower z Dectahlonu, jeśli oczywiście warto. W kwestiach technicznych - preferuję rower z niską ramą (standardowa męska, odpada, ze względu na to, że nie podniosę tak wysoko nogi przy wsiadaniu). Mam 178 cm wzrostu, 77 kg wagi i 34 lata, jeśli to pomoże. Możecie przy okazji podać ciekawe sklepy, do których warto się wybrać we Wrocławiu (jestem z okolic Wrocławia właśnie). Edytowane 9 Kwietnia przez grrigor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi