Kamil137 Napisano 9 Kwietnia Udostępnij Napisano 9 Kwietnia Cześć, szukam nowego roweru który sprawdzi się zarówno do codzienne jazdy (~30km - 100km) jak i do dłuższych kilkudniowych wypraw. Aktualnie jeżdzę na Rockrider ST530 do którego zamocowałem bagażnik oraz wymieniłem opony na Schwalbe Marathon. Moje gabaryty to 179 cm wzrostu oraz ~82 kg wagi. Po krótkim przeglądzie rynku, wpadły mi w oko dwie propozycje: 1) Unibike Expedition 2024 2) Marin four corners 2024 <--- z planem zmiękczenia napędu w przyszłości Co sądzicie o tych maszynach? Może macie jakieś lepsze propozycje w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur85 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Niezły rozstrzał w propozycjach, aż ciężko coś doradzić widząc dwa tak różne rowery. Musisz bardziej się określić czego oczekujesz od roweru, od pozycji po rozwiązania technologiczne itd. Bo teraz to wróżenie z fusów. Chodź jak już trafiłeś na stalowego Marina, to ja ze swojej strony gorąco polecę do Twoich zastosować Muirwoodsa, wg mnie dużo lepszy wybór niż Fourcorners (ni widzę jego żadnych zalet w porównaniu do tego pierwszego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Jeśli patrzysz na gravele to może https://www.bike-mailorder.com/rondo-ruut-al2-gravelbike-black-black Cenowo ok 4000zł. z wysyłką z Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martingg Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Rondo ma dosyć sportową geometrię należy dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi