novis Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Witam, przychodzę z pytaniem. Jak dobrać hak przerzutki? Znalazłem na internecie informację że do mojego roweru niby pasuje GW-5B, ale istnieje także GW-5A. Jaka jest między nimi różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Demontujesz hak i sprawdzasz dostępne do swojego bajka. Oglądasz zdjęcia danego haka, możliwie z obu stron. Porównujesz to co masz w rękach z tym co na zdjęciach. To jedyna 100 procent sprawdzona metoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Jak masz jakiś sklep rowerowy w pobliżu to najlepiej z nim podjeść, zazwyczaj mają spory wybór haków. Jeżeli jesteś zmuszony zakupić przez internet to tak jak powiada tobo. Z tego co widać w internecie to 5A i 5b różni się znacząco kształtem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novis Napisano 8 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Cytat @seba8121Faktycznie, na pierwszy rzut oka nie zauważyłem różnicy, pomimo tego że są znaczące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi