rbk145 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Witam czy to jest cos warte?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia No powiem Ci chłopie wysiliłeś się z opisem i zdjęciami. Tarcze chyba z plasteliny, zębatka nie do określenia co to i w jakim stanie. Przerzutki jedynie jakąś wartość mają jeżeli sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Tarcze pewnie koło 20 zł za sztukę, jeżeli się do czegoś nadają. Przerzutka tylna to SLX, ale nie wiem czy 9s czy 10/11s. Powiedzmy że koło 100 zł. Przerzutka przednia, ciężko powiedzieć, ale pewnie 30-50 zł. Kasety raczej nikt nie kupi, bo to nie ma sensu, chyba że jest praktycznie nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rbk145 Napisano 8 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Chciałem lepsze zdj ale strona mi resztę zdjęc wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi