chopmaz Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Panowie, czy i gdzie mogę kupić wewnętrzną część wózka (ewentualnie cały) przerzutki Shimano GRX RDX812. Widziałem tylko wózki Garbaruka do GRX za niemałe pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia (edytowane) To jest ten sam wózek co w przerzutce M7000 GS i M8000 GS, z tą różnicą że w M7000 jest stalowy a w M8000 jest aluminium tak jak w GRX812. Szukaj elementów wózka do wymienionych przeze mnie przerzutek, na Allegro jest tego dużo. Edytowane 7 Kwietnia przez leejoonidas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia https://pl.aliexpress.com/item/1005004852078189.html?spm=a2g0o.productlist.main.39.3b7bS0juS0juCE&algo_pvid=8e062d36-3708-4298-941f-b68f7aabc708&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia (edytowane) @leejoonidas Dziękuję, właśnie przed chwilą natknąłem się na https://www.centrumrowerowe.pl/wozek-wewnetrzny-przerzutki-tylnej-shimano-rd-m8000-pd19862/?v_Id=130446 Tylko myślałem, że to będzie SGS Edytowane 7 Kwietnia przez chopmaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Ma być GS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Jasne, dzięki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Jeżeli byś wsadził wózek SGS od M8000 to GRX812 będzie miał możliwość współpracy z korbą z dwoma blatami i kasetą do 42 zębów, chociaż widziałem że komuś udało się zgrać tak przerobioną przerzutkę z korbą 50/34 i kasetą 11-46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi