tocusiek Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Dzień dobry. Stoję przed wyborem swojego 1 elektryka. Podoba mi się: 1. https://www.bike-discount.de/de/radon-render-9.0-750-mss 2. https://www.bike-discount.de/de/radon-render-10.0-750-black-edition 3. https://www.bike-discount.de/de/cube-stereo-hybrid-140-hpc-tm-750-flashgrey-n-olive-1 Który z nich będzie sprzętowo najlepszy? Wydaje mi się, że Cube, lecz Radon podoba mi się najlepiej. A może polecicie coś od siebie do 20k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lassar71 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Co masz zamiar na tym jeździć? W sensie góry, czy po płaskim, jeśli góry to szlaki czy single? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tocusiek Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Uniwersalny (o ile tak mogę nazwać, głównie tereny pod górkę, lasy, dużo zjazdów po prostej tez. 182cm wzrost, 90kg wagi - celuje w rozmiar L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tocusiek Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Uniwersalny (o ile tak mogę nazwać, głównie tereny pod górkę, lasy, dużo zjazdów po prostej tez. 182cm wzrost, 90kg wagi - celuje w rozmiar L Jeszcze w dobre cenie tak myślę = https://www.bike-discount.de/de/radon-deft-8.0-750-ms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tocusiek Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia poczytalem, że przy upadkach karbonowa rama nie sprawdza sie i moze byc do wymiany 😆 wiec suzkam aluminium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tocusiek Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia https://www.ibkbike.com/turbo-kenevo-expert-6fattie-nb-specialized-2023-satin-obsidian-taupe/p?skuId=22192 - 27,5 nie bedzie dla mnie za male? jeszcze ja Superior 29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lassar71 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia To zjazdówka na małych kołach. Obadaj sobie w kategorii all - Focus Jam2, Canyon Spectral. Typowe Enduro to np: Orbea Wild, NS, Dartmoor. Wszystko sprawdzone i całkiem niezłe ze wskazaniem na dobre. Ale to moje zdanie nie uwzględniające spadku wartości czy serwisu napędu po gwarancji. Jedynie tak zwaną „radość z jazdy”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tocusiek Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia a co myslisz o ramach karbonowych? pchac się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Ja mam Cube Stereo 160. Też myślałem czy dobrze zrobie biorąc węgiel. Ważę 120 kilo i jeżdżę tylko w lesie po traskach przygotowanych z małymi hopami i przewyższeniem około 400 metrów. Jedyne co wymieniłem w rowerze od razu to łańcuch żeby się nie wyciągał i niszczył napęd. Klocki na metaliki i klamki M 6100 do zacisków Magura. Teraz mam schigury. Już nie myślę że rama Carbon może pęknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lassar71 Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Jeśli kupujesz nowe to z reguły jest gwarancja i to nie mała. Ja bym się nie bał. Ja lubię sztywne rowery, osobiście mam "termoplastik" i jest super jak na razie ( rok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Na Pepper jest fajny Scot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lassar71 Napisano 10 Kwietnia Udostępnij Napisano 10 Kwietnia A Ty ciągle to samo... Podoba się to kupuj! Dla mnie rower nie warty uwagi. Ale DLA MNIE, niekoniecznie dla Ciebie. PS Endurofina na yt ma gdzieś test Kenevo, polecam zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Pallicho ten rower ale cena. W Polsce Trek z RS 35 kosztuje około 30 tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lassar71 Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Cena zawsze z czegoś wynika. Rower mało sprzedawalny to i cena niezła. Jak go przygotujesz do konkretnej jazdy to i cena się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tocusiek Napisano 27 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia W dniu 10.04.2024 o 09:47, XC100S napisał: Fajny barteria 500, w tych Radonach, Cube jest 750 wiec za sam napis podziekuje mimo ze wyglada fajnie. Wole lepsze sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcina Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Spec ma obecnie w promocji full-a Tero X 4.0 za 10 000 zł. Stosunek jakości i możliwości do ceny chyba nie do pobicia na dzień dzisiejszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekpas Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Zamówiłem ze stony specialized tero X 4.0, czekam na odbiór os lokalnego dilera. W międzyczasie aby uatrakcyjnić sobie czekanie jadę na single trucka swoim analogiem, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi