Tomek2010 Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Chciałabym kupić rower przede wszystkim do skakania jeżdzenia na pump tracku oraz do ogólnego użytku i myślę nad marinem san quentin 1 i dartmoorem primal intro 27.5. Oba te rowery polecono mi na tym forum. Są jeszcze jakieś inne alternatywy w te półce cenowej oprócz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Mniej trafionych rowerów do wyżej wymienionych zastosowań to już chyba nie ma. Najpiew sprecyzuj do czego przede wszystkim chciałbyś go używać, bo od "skakania", przez pumptrack, po ogólne użytkowanie jest ogromna przepaść. Twoje pytanie brzmi tak jakbyś chciał kupić sandały do chodzenia po górach, ale może jeszcze żeby się nadały na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Kto Ci polecił na Pump Track Primal Intro? Masz temat w którym to było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek2010 Napisano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia (edytowane) Głównie do skakania w lesie, ale na pump tracku czasami jeżdżę ale ma być przede wszystkim do skakania w lesie. chodzi mi też żeby dało też się nim na przkład dojechać do szkoły. Edytowane 7 Kwietnia przez Tomek2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Do lasu kup se trampolinę, a na pumptrack jakąś dirtówkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 1 godzinę temu, Tomek2010 napisał: Głównie do skakania w lesie, ale na pump tracku czasami jeżdżę ale ma być przede wszystkim do skakania w lesie. chodzi mi też żeby dało też się nim na przkład dojechać do szkoły. Na Dartmoor Primal absolutnie nie da się dojechać do szkoły. Kto ma Ci odpowiedzieć na pytanie czy dojedziesz do szkoły rowerem, jak nie Ty sam? Już naprawdę do tego potrzeba rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Za 4-5 tys. zł nie dostaniesz przyzwoitego, nowego roweru do takich zastosowań. San Quentin 1 ma atrapę widelca, a amortyzator w Primalu Intro to bardzo podstawowa konstrukcja, być może z pogranicza atrapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi