Velson Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Szukam dobrego roweru, który będzie odpowiedni dla chłopa z wzrostem 192cm. Na drogi asfaltowe oraz lekki off road. Możliwość do montowania błotników. Na razie znalazłem tylko takie exemplarze: ROWER KANDS CROSSLINE 1100 MĘSKI ACERA 2023 LAZARO INTEGRAL V2 MĘSKI 2024 LAZARO INTEGRAL V3 MĘSKI 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia (edytowane) Gdybyś mógł lekko naciągnąć budżet to za 2300 https://cyklisci.com/rower_marin_san_rafael_ds2,146,17668.html Bardziej "współczesny" napęd 2x i jakieś 1-1.5kg lżejszy od powyższych, waży ok 13,5kg z pedałami. Wrzuciłem tak na szybko może znajdziesz gdzieś taniej, wczoraj linkowałem damski wariant za 2099. Edytowane 7 Kwietnia przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velson Napisano 8 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia XL będzie odpowiedni czy szukać lepiej L? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Zdecydowanie XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velson Napisano 8 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Dało by radę jeszcze polecić jakieś błotniki do tego roweru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia (edytowane) Nie w tym konkretnym rowerze ale miałem SKS Bluemels i sobie chwaliłem. Edytowane 8 Kwietnia przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi