Paul13 Napisano 7 Kwietnia 2024 Napisano 7 Kwietnia 2024 Witam Mam zamiar kupić używane koła karbonowe. Ze dzieli nas duża odległość nie bardzo mam jak sprawdzić realnie jaki jest stan kół. Sprzedawca twierdzi że wszystko jest proste i koła kręcą sie super. Wysłał mi zdjęcia z powierzchni hamowania i tutaj że się nie znam to mam pytanie do was o ocenę. Czy powierzchnia hamowania jest ok? czy należy ją naprawić i czy naprawia sie powierzchnie hamowania? W załączniku przesyłam kilka fot. Cytuj
Mihau_ Napisano 7 Kwietnia 2024 Napisano 7 Kwietnia 2024 Ja bym tego nie kupił. Cytat koła kręcą sie super. Kręcą się może i super ale hamują już nie-super Cytat czy naprawia sie powierzchnie hamowania? Naprawia ale mało osób chce to robić + to nie ta klasa kół (+szczęki) żeby się to opłacało * ile w ogóle za to chce Cytuj
Paul13 Napisano 7 Kwietnia 2024 Autor Napisano 7 Kwietnia 2024 (edytowane) 2000 zl, dziękuję za odpowiedz Edytowane 7 Kwietnia 2024 przez Paul13 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 7 Kwietnia 2024 Mod Team Napisano 7 Kwietnia 2024 A w ogóle : co to za czarna taśma ? Nie maskuje przypadkiem czegoś ? Cytuj
Paul13 Napisano 7 Kwietnia 2024 Autor Napisano 7 Kwietnia 2024 (edytowane) Nie zamieściłem pełnych zdjęć kół, ale na obu kołach przy wentylacja jest ta taśma. Zdjęcia są tylko z jednej strony więc nie wiem jaki stan jest drugiej strony kół. Bardzo dziękuję za odpowiedź i pomoc w podjęciu decyzji. Przyznam się że mimo iż powierzchnia hamująca nie za bardzo mi się podobała to byłem za kupnem. No nic szukam dalej rovali. Jeżeli ktoś ma na sprzedaż to proszę pisać Edytowane 7 Kwietnia 2024 przez Paul13 Cytuj
Krypto.Szosowiec Napisano 8 Kwietnia 2024 Napisano 8 Kwietnia 2024 7 godzin temu, KrissDeValnor napisał: A w ogóle : co to za czarna taśma ? Nie maskuje przypadkiem czegoś ? Strzelam że powoduje że wentyl nie stuka o obręcz. Lubię takie rozwiązania. Koła za grubą kasę i walnięty krzywo kawałek taśmy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi