Kuba95 Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia (edytowane) Chcę kupić ramę w której główka ma wymiar montażowy 56mm góra/dół. Jaki patent zastosować żeby dało się do tej ramy zamontować widelec z rurą tapered? Jakoś nie mogę znaleźć sterów tapered ze średnica montażowa 56mm górnej miski. Rama jest dostarczane razem ze sterami (kompatybilnymi z rurą sterowa prostą 1.5cala), może można zastosować jakaś redukcję do istniejących sterów? Akurat na sterach się nieznam, nigdy ich nie wymieniałem, takie coś się przyda? https://allegro.pl/oferta/bieznia-do-sterow-roweru-redukcyjna-1-5-tapered-na-1-1-8-14399473221?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_sport_rowery-akc_pla_pmax&ev_campaign_id=17967208976&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwwr6wBhBcEiwAfMEQsxMx8eusfy4GLxL7PyYTCXn5PKgJkz3Te-S4PpG5-GN-qUfrQJI9AhoCkh8QAvD_BwE W ogóle co to za trendy? Inna nowej konstrukcji rama (chińska) ma średnicę montażowa sterów 52 na 66mm, chyba nie jestem na bieżąco. Edytowane 5 Kwietnia przez Kuba95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia Chcesz kupić ramę tylko po to, żeby później ją przerabiać na inną ramę? Po prostu od razu weź taką ze zwężaną główką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia (edytowane) Tutaj masz takie stery. https://smartrowery.pl/stery/82871-stery-acros-zs56-azx-205-15-z-redukcja-na-tapered-6994485627538.html Jeżeli do ramy są dostarczane w komplecie stery to na pewno jest też w nich redukcja górnej miski do wymiaru 1/1,8". Jeżeli chcesz inne stery to szukaj w internatach pod nazwą ZS56/ZS56. Edytowane 5 Kwietnia przez leejoonidas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 5 Kwietnia Udostępnij Napisano 5 Kwietnia To jest rama prawdopodobnie z kablami wpuszczanymi przez górny ster. Musisz mieć stery z odpowiednią bieżnią widelca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi