SeD Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Cześć, chcę zrobić podstawowy serwis dampera, ale mam problem z wyciągnięciem tulei z dolnej części. Pożyczyłem narzędzie od kolegi do ściągania tego typu rzeczy, ale jest za mały. Oczywiście w instrukcjach nie ma opisanego mojego przypadku. Na załączonym zdjęciu jest pokazane jak są wciśnięte tuleje do montażu do ramy. Czy są jakieś dedykowane narzędzia to tego typu problemu? Albo czy znacie jakieś patenty? Jedyne to mi przychodzi na myśl to znalezienie dłuższej tulei i dłuższej śruby do pożyczonego narzędzia. Rama to trek remedy 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs. Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Spróbuj się mocno zaprzeć o stół, ja to wyciągałem w taki sposób w tej samej ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi