BartekRower123 Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Witam, mam pytanie o rozmiar ramy - model roweru trek domane al2 - mam wzrost 181.5 cm i długość nogi 84cm Jaki rozmiar ramy byłby dla mnie odpowiedni. Zastanawiam się nad 56 i 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Jesteś jakby na granicy 56 i 58. Sam mam 183 i nogę 87, 58 był dla mnie idealny, gdzie scott addict mam 56, rower na ramie kross esker 7 mam górna rurę 565 i właściwie wszędzie 56 mi pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 56, chyba że chcesz siedzieć na rowerze jak na kiblu to 58 i skracanie mostka 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi