Abihabi87 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Potrzebuje kupić komplet śrub z podkładką do korby Hollowtech II takich jak te: https://allegro.pl/oferta/shimano-sruba-z-podkladka-do-korby-hollowtech-ii-13952129235 natomiast cena mnie odstrasza i wolę kupić jakieś zamienniki niż oryginalne pytanie czy w sklepach typu castoramka itp. coś takiego znajdę ? albo gdzie kupię takie w dużo lepszej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia To się kupuje na kilogramy w sklepach z artykułami żelaznymi, za pojedyncze sztuki wychodzą grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta05 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia @Abihabi87 dobrze, że to pokazałeś, śrubka za 47,-zł !!! Że też na tych cwaniaków z Allegro bata nie ma! Są sklepy specjalistyczne i taką śrubę można dobrać tzw. gatunkową o kwalifikowanej wytrzymałości (np. 10.8 albo wyżej) wtedy nie za grosze, ale np. 3,-zł. Ale musisz mieć wzór, bo ta główka wygląda na pomniejszoną. Jakby co, to główkę można stoczyć albo zeszlifować. Jestem przekonany, że na Aliexpress też są specjalne, tylko trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Cytat Że też na tych cwaniaków z Allegro bata nie ma! z pretensjami to do shimano a nie do sprzedawców, pierdoły serwisowe od shimano potrafią kosztować, do tego z tego co pamiętam to jak już ktoś wspomniał to łepek standardowej śruby sie nie mieścił w otwór korby, shimano zadbało aby nie było łatwo wymienić zwykłą śrubkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalab Napisano 3 Maja Udostępnij Napisano 3 Maja @Abihabi87 udało Ci się znaleźć? Ja potrzebuję samej podkładki. Te ze sklepów żelaznych są niestety za szerokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi