Daimos77 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Witam. W nowym rowerze zauważyłem, że koło jest przesunięte bardziej w lewą stronę względem widelca. I teraz pytanie co może być tego powodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Kwietnia Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Sposób centrowania - przeciągnięcie na którąś stronę, albo krzywe lagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Na moje kulawe oko z tej foty wynika tylko, że jak nawet to przesuniecie jest minimalne. I tu powstaje pytanie czy to czasem nie opona. Zmierz sobie odległości miedzy obręczami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Kwietnia Mod Team Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Też miałem takie wrażenie, ale zdjęcia bywają różne, a i oko czasem zawodzi... Ciekawe jaka jest tolerancja fabryczna/montażowa, bo pewnie nikt by uwagi nie zwrócił, gdyby to był tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Tak długo jak nie powoduje to problemów, odpuść temat. Kiedyś oddasz koła do centrowania, to niech wtedy to sprawdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi