Daimos77 Napisano 2 Kwietnia 2024 Napisano 2 Kwietnia 2024 Witam. W nowym rowerze zauważyłem, że koło jest przesunięte bardziej w lewą stronę względem widelca. I teraz pytanie co może być tego powodem? Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Kwietnia 2024 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2024 Sposób centrowania - przeciągnięcie na którąś stronę, albo krzywe lagi. Cytuj
Tyfon79 Napisano 2 Kwietnia 2024 Napisano 2 Kwietnia 2024 Na moje kulawe oko z tej foty wynika tylko, że jak nawet to przesuniecie jest minimalne. I tu powstaje pytanie czy to czasem nie opona. Zmierz sobie odległości miedzy obręczami. 2 Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Kwietnia 2024 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2024 Też miałem takie wrażenie, ale zdjęcia bywają różne, a i oko czasem zawodzi... Ciekawe jaka jest tolerancja fabryczna/montażowa, bo pewnie nikt by uwagi nie zwrócił, gdyby to był tył. Cytuj
Krypto.Szosowiec Napisano 3 Kwietnia 2024 Napisano 3 Kwietnia 2024 Tak długo jak nie powoduje to problemów, odpuść temat. Kiedyś oddasz koła do centrowania, to niech wtedy to sprawdzą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi