milosz17 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Cześć. jak przewozicie pompki na dłuższej trasie? ale bez toreb backpackingowych. macie je przypięte do ramy,albo gdzie indziej? miałem czesniej na paski z deca do ramy przy korbie,ale wygląda to jak krzak i szukam jakiegoś bardziej ergo rozwiązania. pompka z deca taka za 20 zł. nie jest duża, ale do żadnej, torebki podsiodlowej i tak się nie miesci. chętnie jakieś zdjęcia bym obczaił.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Za bidonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Większość małych pompek rowerowych ma mocowania pod bidon, mam trzy rowery i we wszystkich trzech tak przewożę * przykładowe zdjęcie z neta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wymiennik Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Ja używam Topeak Ninja P, chowaną w sztycy. Dwa razy używałem w trasie. 700 x 35C napompuje bez problemu 27,5 x 2,00 już jest trudniej i trzeba się sporo namachać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia A no tak wozimy pompkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 3 Kwietnia Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Rzepem do ramy najlżejszy plastik z Decathlona, albo w plecaku ciut lepszą pompkę albo tylko 2xCO2 w torebeczce pod ramą. Z uwagi na bidony Twistlock mocowania pompki nie są zgodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi