pierotez Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Jaki wygodny rower zarazem odpowiedni do maratonków xc, niedzielnych wypadów np. na Puławskie wąwozy oraz parę razy w roku beskidzkie AM lub enduro trails hip-hopa / rocknrolla? Zapatruje się na Oiz H20 bo Foxy 32, Lux trajla bo carbon, synonima tr bo Michał Topor jeździ Preferuję 120/120 bo na 100 ht już cierpiał mój kręgosłup na korzeniach. Niestety nic nie powiem o geo tych rowerów 🙄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowe_lowe Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia też mam orbea co prawda inny model ale ja jestem z tego roweru mega zadowolony tym bardziej że mam dożywotnią gwarancję na ramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Najtańszy Lux Trail to chyba okolice 15 k a nie 10, podobnie Synonim TR. Jeśli Fox 32 jest mniej sztywny niż moja 34. to moim zdaniem się nie nadaje do bardziej agresywnej jazdy, chyba że jesteś bardzo lekki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia Czyli wszystko do wymiany Koła bo ciężkie, Fox 32, coś tam w napędzie. Ważę 72 i jeżdżę w nie lekkim terenie choć tempo na ile kondycja wystarczy. Głównie aby w xcm ~50km dawał radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierotez Napisano 3 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia To trochę o przydatności rowerów. Czy geo, waga Oiza będzie dobra do xcm. bez ciśnienia na pierwsze miejsca oczywiście? Czy będzie to mała krowa na krętych korzeniowych i podjazdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi