vexyee Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia (edytowane) Cześć! Przesiadam się z mojego MTB i myślałem nad Gravelem. Obecnie z MTB użytkuję (BIG.NINE 500 LITE 22/23 - MERIDA BIKES (merida-bikes.com)). Nie chcę wydawać za dużo kasy, liczy się cena/jakość. Niestety jestem kompletnie zielony w temacie rowerów i ich osprzętów. Trasy głównie w Warszawie i okolice. Moja wysokość to 185cm.Fajnie, aby z przodu miał amortyzator. Edytowane 1 Kwietnia przez vexyee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Cytat Nie chcę wydawać za dużo kasy, liczy się cena/jakość. Za 3500 w gravelu to się jakości nie masz co spodziewać Chyba najmniej najgorszy jest esker 2.0 ms 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Kwota za jaką chcesz kupić gravela z amortyzatorem wystarczy Ci akurat na sam amortyzator: https://www.centrumrowerowe.pl/amortyzator-rowerowy-rock-shox-rudy-ultimate-xplr-pd27105/?v_Id=161904 Dorzuć do tego 7000-8000 na rower i będzie można zacząć się zastanawiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vexyee Napisano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Godzinę temu, Mihau_ napisał: Za 3500 w gravelu to się jakości nie masz co spodziewać Chyba najmniej najgorszy jest esker 2.0 ms To ile potrzebuje? Może być też używka. 54 minuty temu, chrismel napisał: Kwota za jaką chcesz kupić gravela z amortyzatorem wystarczy Ci akurat na sam amortyzator: https://www.centrumrowerowe.pl/amortyzator-rowerowy-rock-shox-rudy-ultimate-xplr-pd27105/?v_Id=161904 Dorzuć do tego 7000-8000 na rower i będzie można zacząć się zastanawiać. Amortyzator nice to have nie must have, bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Chyba najtaniej i "wszystkomający" zarówno jako nowy i używany wyjdzie romet aspre 2 na grupie grx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi