PiotrMly Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Witam, Proszę o poradę, szukam roweru elektrycznego dla mojej Mamy do krótkich parokilometrowych wycieczek na co zwracać uwagę przy zakupie takiego roweru jakie modele polecili byście do kwoty 4000zł tak żeby taki sprzęt podziałał parę lat. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur85 Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Wybierz taki, żeby nie było problemów z serwisem/gwarancja tzn żeby było gdzie oddać w razie problemów z układem elektrycznym. Np Decathlon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrMly Napisano 2 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia A jakie marki polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWie Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia W tym budżecie ciężko mówić o markach, każdy model trzeba ocenić indywidualnie. Podstawą jest możliwość serwisu - bo awarie w tym przedziale cenowym są bardzo prawdopodobne. Odradzam zakup bez pewności serwisu w Polsce. Poza tym przy takim budżecie bardziej bym rozważał konwersję - no chyba że nie ma czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur85 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia (edytowane) W świetnej cenie jest teraz Riverside 520E, niestety z wysoką (choć i tak przystępną dla kobiet ramą). Nie podałeś wielu informacji nt. mamy, jaki wiek, wzrost, jak ze sprawnością choćby ze względu na kształt ramy. Ja mam taki rower, w rozmiarze S, jeździ na nim moja żona 159cm i syn kilka centymetrów niższy. Jednak dla osoby o wzroście 170cm też nie będzie za mały (testowane). Nie wiem czy w tej cenie dostaniesz coś lepszego, typ bardziej biorąc pod uwagę politykę sklepu do napraw gwarancyjnych, czy reklamacji. Rower elektryczny trekkingowy Riverside 520 E wysoka rama RIVERSIDE | Decathlon Edytowane 2 Kwietnia przez Artur85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzypi_mi_siodelko Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Hej, ja właśnie też poszukuję roweru dla siebie do przemieszczania się do pracy, po zakupy, do lekarza itd. Zwróć uwagę, czy mama będzie przewozić jakieś zakupy itd, bo mi dzisiaj na forum uświadomiono, że jak jest bateria pod bagażnikiem, to wożenie na nim toreb odpada i wtedy tylko koszyk lub na kierownicy siatki. Ja o tym wcześniej nie pomyślalam, więc się dziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 8 Kwietnia Udostępnij Napisano 8 Kwietnia Bateria na bagażniku nie konieczne musi eliminować sakwy. To jakieś rozwiązanie. Dwie sakwy i koszyk to już sporo miejsca. Ale warto to zobaczyć dla konkretnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi