sharezz Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Cześć, szukam opinii o Romecie Finale, w internecie cisza. Mam opcje na kupno za 2 tys używkę, podoba mi, wiem że całość na Clarisie i że waży 13 kg. alternatywnie patrzę na Nicasio (bez plusa), rama stalowa w tej samej technologii, ale już kosztuje kilkaset zł drożej. O nim już w internecie już jest dużo i to głównie pozytywnych recenzji, opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Kwietnia Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Cytat rama stalowa w tej samej technologii Jakiej technologii? Obydwa te sprzęty są z byle jakich rurek pospawane i nie ma się co tam doszukiwać jakiś właściwości ramy. Cytat Mam opcje na kupno za 2 tys używkę, podoba mi, wiem że całość na Clarisie i że waży 13 kg. Jak ci się podoba to kupuj, szczególnie za 2k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sharezz Napisano 1 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia Skrót myślowy, chodziło mi o stal chromowo - molibdenowa, że nie aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi