maleaw Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca Hej! Kupiłem w zimę nowy rower Cube Hyde Pro na pasku Gatesa i niestety się nim wtedy nie przejechałem. Rower był sprowadzony z Belgii przez handlarza jako nowy, powystawowy i miał jedynie kilka rysek i obtarć. Niestety teraz po pierwszej przejażdżce zauważyłem, że po puszczeniu kierownicy rower bardzo mocno ściąga w lewo (w poprzednim identycznym rowerze nie miałem tego problemu). Dopiero teraz zwróciłem uwagę, że tylne koło jest krzywo osadzone i zastanawiam się czy to nie powoduje problemu - w jaki sposób można to poprawić? Czy to możliwe że rama jest krzywa czy wystarczy wyregulowanie koła na podkładach i wycentrowanie? Rower kupiłem okazyjnie, mam nadzieję że nie wtopiłem kasy, bo poza tym ściąganiem w lewo sprzęt jest ideolo. Dodałem zdjęcia, czy drodzy forumowi eksperci moglibyście mi doradzić, co z tym zrobić? rower 1.jfif rower 2.jfif rower4.jfif rower3.jfif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi