lesku10 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca Cześć wszystkim, właśnie zmagam się z odkręceniem korka chroniącego komorę powietrzną w moim amortyzatorze Rockshox Recon. Zwracam się do Was z pomocą o dobór odpowiedniego klucza nasadowego od odkręcenia korka. Czy będzie to 27mm czy 24 mm? z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca 24 z tym, że zwykły bedzie zjeżdżał i niszczył korek. Gniazdo w kluczu powinno być zupełnie płaskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca Stąd - kupujesz nasadkę ze średniej półki, czyli np. "CrV" marki własnej marketu, Neo, EPM itd. i szlifujesz na płasko, najtańsza opcja. Ja chyba na szlifierce stołowej to robiłem i poprawiałem papierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi