rzerze Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca Witam, kupiłem rower focus raven team na allegro. Rower mi się podoba tylko moje podejrzenia wzbudziła dziwna budowa w dolnej częsci ramy. Proszę o opinię czy ten rower był spawany , naprawiany ? Szukałem ale w żadnej innej ramie takie coś nie występuje. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca (edytowane) https://allegro.pl/oferta/rower-crossowy-focus-raven-team-24-biegi-deore-lx-15388153440 Popatrz na 2gie zdjęcie . Ty kupiłeś czy chcesz kupić na tej aukcji ? Bo zdjęcia wyglądają identycznie . Edytowane 30 Marca przez WaGiant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzerze Napisano 30 Marca Autor Udostępnij Napisano 30 Marca No właśnie to jest ten rower. Ja się nie znam za bardzo, ale w innych rowerach takiej budowy ramy nie widzę. Kupiłem i zrezygnowałem, ale rower mi się podoba dlatego się zastanawiam . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca Ja też nie widziałem nigdy takiego rozwiązania . Może zapytaj sprzedającego . Może nakieruje cię na zdjęcia katalogowe ? Fakt że wygląda to na fachową robotę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 31 Marca Udostępnij Napisano 31 Marca (edytowane) Wygląda na fabryczną robotę. Nikt by nie naprawiał takiej ramy, po czym poświęcił nie wiadomo ile czasu malując tak, żeby się nie odróżniało. Pamiętaj że elementy ramy, mogą się różnić pomiędzy rozmiarami. Kiedyś widziałem temat, że ktoś kupił jakiegoś Krossa i w rozmiarze XS, wyglądał zupełnie inaczej niż chociażby w S. Edytowane 31 Marca przez Krypto.Szosowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Ktoś mógł go pospawać i pomalować tak, żeby miejsce spawania nie odróżniało się od reszty ramy. Jeśli jest taka możliwość, to odstąp od umowy bez podania przyczyny, a na drugi raz uważniej sprawdzaj używany sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi