tobo Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca Hej. Zamontowałem kilkanaście dni temu Levela. Wersja z jednoczęściową obejmą, więc poniżej wersji T. Używany tylko w dojazdówce do pracy, w tygodniu 50 km. Obecnie dźwignia ma bardzo duży jak na tak krótki okres użytkowania. Używam tylko jednego hamulca i to moja jedyna styczność z Levelami, nie wiem czy to norma czy przypadłość jednostkowa. Być może to urok tylko tej sztuki (to źle) a może wszystkich (to trudno). Ktoś ma i też jest taka trzepaczka? 20240329_125551.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca Zupełnie jak z moimi Elixirami 3 z 2010-2011 roku, które do dzisiaj używam. A tak na serio, to każdy hamulec srama, co nie ma klamki na łożysku mi się tak zachowywał, Guide RS co miałem mniej, ale nadal tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 29 Marca Autor Udostępnij Napisano 29 Marca Ja wiem że luzy powstają, pytanie było czy konkretnie w tych dzieje się to aż tak szybko. Zazwyczaj luz jest góra-dół a tu we wszystkich kierunkach. Wrażenie jest bardzo tandetne, gorsze niż w wielu aliexpressowych tańszych od tych w promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi