slonxyz Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca ......dużo tu opinii o tym kole i dobrze, ze nie przeczytałem ich wczesniej bo bałbym sie wyruszyc w droge. Od zeszłego roku (wtedy je założyłem) przejechałem na nim około 10 tys. km. Wczoraj wpadł mi patyk w szprychy i wymieniono mi dwie z nich w serwisie. Ku mojemu zdziwieniu serwisant cos zamruczał pod nosem, że to byle jakie koło. Byłem szczerze zaskoczony i stąd moja wizyta tutaj. Z bagazami roznie bywa, ale moją wagę wzmiankowane koło znosi za kazdym razem, przypomnę, że to 136kg. Niewiele z tego rozumiem.......ale chyba nie musze. Pomimo złych opinii......po prostu pojade dalej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca Waga 1400 za samo tylne..... faktycznie czołg przetopili 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 Marca Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi