Eroxima Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca Witam, poszukuje butów do Pedałów SHIMANO SPD-SL PD-R550. zalezy mi na tym aby but był wygodny a zarazem jakościowo dobry, mam dość szerokie stopy co wydaje mi się dużym problemem. myślałem nad https://www.centrumrowerowe.pl/buty-szosowe-northwave-core-plus-2-wide-pd32890/?utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIo6_ivLqShQMVTLRoCR1tdwNiEAAYASAAEgL04PD_BwE co powiecie na ich temat albo co możecie polecić ? cos co będzie pasować do pedalow a zarazem spełni moje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca Buty musisz przymierzyć, tu nie ma co polecać Możesz zerknąć na markę Lake, robią szersze buty niż "standard" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi