piotrinho Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca Planuję kupić rower na nowy sezon. Chciałbym przeznaczyć na niego około 2500. W ostatnim czasie jeździłem rowerem szosowym a w ostatnim czasie rowerem typu cross i teraz chciałbym coś pomiędzy. Rowerem planuje jeździć do pracy po dwa-trzy dni w tygodniu jakieś 20km dziennie oraz na wycieczki z córką weekendami około 30km Przejrzałem kilka ofertę i znalazłem z nowych Specialized Sirrus X 2.0, z Decathlon Triban RC120 flatbar ale jestem otwarty na inne propozycje. Proszę o poradę co można by kupić w podobnej cenie. Lubię dynamiczną jazdę, dlatego chciałbym w miarę lekki rower ponieważ obecny wydaje mi się dość ociężały, ale średnie prędkości do pracy wychodziły mi ponad 30km/h. 95% trasy to asfalt a reszta to szuter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca (edytowane) Marin Presidio 1, bardzo fajny rower do dziś żałuję że go sprzedałem. Edytowane 26 Marca przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca Odżałuj kilka stówek więcej https://www.centrumrowerowe.pl/rower-fitness-felt-verza-speed-20-pd38838/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrinho Napisano 29 Marca Autor Udostępnij Napisano 29 Marca Rozważałem tego Felta ale chyba nie chciałbym tylko dokładać do budżetu, jeszcze w sklepie znalazłem Treka Fx 2 dość, co o nim myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 29 Marca Udostępnij Napisano 29 Marca Fx2 może być ale jeśli dopłata do felta to ~500 to wolałbym dopłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrinho Napisano 29 Marca Autor Udostępnij Napisano 29 Marca (edytowane) Różnica około 750zl ponieważ Treka w lokalnym sklepie mogę mieć za 2500 gotowego do jazdy a tamten z wysyłką 3250, ale skoro będzie sporo lepszy to może się zdecyduję Dzięki za pomoc Edytowane 29 Marca przez piotrinho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi