piotrekek Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca Cześć. Na 2/3 najtwardszych przełożeniach łańcuch jakoś "dziwnie" pracuje. Nie wiem jak to opisać ale wygląda to tak jak by łańcuch był troszeczkę po skosie o jakiś 1mm.. Spróbowałem to nagrać kręcąc do tyłu, ale nie wiem czy coś tutaj widać . Z przodu jak coś jest przerzucone na duży blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca Na małych zawsze źle pracuje przy pedałowaniu do tyłu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta05 Napisano 26 Marca Udostępnij Napisano 26 Marca (edytowane) W ciągu zaledwie kilkunastu dni temat się powtórzył, kiepsko z poczytnością Forum 🥴 https://www.forumrowerowe.org/topic/268316-napęd-problem-z-przeskakującym-łańcuchem/?do=findComment&comment=2472343 Edytowane 26 Marca przez Turysta05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi