Kuba95 Napisano 26 Marca 2024 Napisano 26 Marca 2024 Miał ktoś okazję porównywać np duroluxa z tłumikiem rc2 do r2c2? Jakaś poprawa w jakości pracy? Czy raczej tylko dodatkowa regulacja tłumienia powrotu która nic nie daje? Jak się ma do do widelców rock shoxa z chargerem? Cytuj
Kuba95 Napisano 11 Kwietnia 2024 Autor Napisano 11 Kwietnia 2024 Jak ktoś byłby ciekaw to się dopytałem activi, on twierdzi że wersja r2c2 szalu nie robi, ludzie zgłaszają że ta dodatkowa regulacja tłumienia powrotu nie daje żadnych odczuwalnych zmian (albo bardzo kosmetyczne). Wersja rc2 powinna pracować tak samo bo też są niej dostępny tłumiki psc i sprężyna eq. Dodatkowo porównałem swojego Aurona rc2 z lyrikiem z chargerem i przewagi rock shoxa nie wyczułem żadnej. Ten sam zjazd po solidnej rąbance w wyspowym. Cytuj
Maciorra Napisano 11 Kwietnia 2024 Napisano 11 Kwietnia 2024 Dla mnie Durolux EQ RC2 wygrał z Lyrikiem Ultimate z Chargerem 3. Charger 3 jest dobry na wygładzonych trasach z bandami, dużą ilością pompowania itp - daje fajne podparcie i jeździ wysoko w skoku. Gorzej jak się wjedzie na rąbankę... Ale Charger 3.1 już w drodze, więc na pewno będzie rewolucyjny i poprawi problemy z C3:P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi